Counterstrike-turneringer

Er man forhippet på Counterstrike, så kan man godt åbne både øjne og ører. Esport vokser sig nemlig hele tiden større, og der kommer flere og flere turneringer til. Den dag i dag er der mange store turneringer inden for spillet Counterstrike.

Engang blev turneringerne udelukkende afholdt i små sportshaller med blot 100 eller 200 tilskuere. Dengang deltog en stor del af tilskuerne også selv i turneringerne. Meget har dog ændret sig siden da. I dag er der heller ikke kun lokale hold, der deltager og dystre mod hinanden.

Counterstrike er et spil, der har været super populært, lige siden det udkom. Men alt omkring dette spil har udelukkende vokset sig større siden da. Både antallet af spillere og tilskuere er vokset eksplosivt. Selv lokationerne er også blevet langt større.

Spillere fra alle verdens lande kan spille mod hinanden, og den geografiske afstand er i dag ikke længere nogen hindring.

Counterstrike er et fantastisk spil

Det er ikke bare antallet af spillere og tilskuere, der er vokset – det er pengepræmierne helt bestemt også. Spillet er kommet for at blive, og har man lyst til at blive en del af denne verden, så kan man hurtigt hoppe med på toget. Nogle turneringer er mere prestigefyldte end andre, men man må også være opmærksom på, at der hele tiden kommer nye til. Udover almindelige turneringer kan man også deltage i såkaldte kvalifikationsturneringer til større turneringer.

Mange spillere vil gerne give deres højre hånd for at deltage i de store turneringer. Er man en dygtig spiller, kan man nå langt. Der er også stor forskel på pengepræmierne i de enkelte turneringer. En turnering med særdeles store præmier er WESG-turneringen. I 2016 og 2017 havde den pengepræmier for i alt $1.500.000.

Som Esport-interesseret kan man heldigvis spille Counterstrike hjemme – og på den måde øve sig alt det, man vil.