Forside – Esport

Esport er populært som aldrig før, og flere kilder har forudset, at det er en sport, der vil overstige populariteten for flere andre sportsgrene. Både unge og ældre spiller med – og verden er efterhånden spækket med spændende turneringer, som man kan deltage i. Er man ny inden for Esport, så kan man læse med på denne hjemmeside.

Den populære sportsgren Esport adskiller sig fra andre sportsgrene. Det er nemlig ikke en fysisk sport – og den kan foregå hjemme fra computerskærmen. Men den kan også foregå i haller eller andre forsamlingssteder her i Danmark eller ude i verden. At dyrke Esport er at dyrke sport på højt plan – man bevæger sig bare ikke. Esport-verdenen har flere populære spil at byde på. Det spil, der både spilles mest, og som flest turneringer er bygget op omkring, er naturligvis CounterStrike. Spillet har efterhånden en hel del år på bagen og er en serie af en række spil.

Esport er for alle

Har man endnu ikke fået øjnene op for Esport, og hvor populært det er, så varer det nok ikke lang tid, før man får øje på det. Den stigende interesse skyldes naturligvis også de gode pengepræmier, der er i spillene. Der findes flere professionelle Esports-udøvere – men der er selvfølgelig også en hel del amatører.

Er man ny inden for sporten, skal man ikke være genert. Nybegyndere kan også konkurrere – og præcis som i andre sportsgrene spiller man altid mod nogen, der er på samme niveau. Esport er en individuel sport, og man kan træne online derhjemme, når man vil. Her i Danmark er vi også så heldige, at der er en klub i København. Her kan man blive dygtigere, møde ligesindede og deltage i forskellige turneringer.

Glæd dig til at læse med her – og så er det ellers bare om at komme i gang med at spille.