Gå til Esport i København

Esport er en fantastisk sport. I København kan man, hvad ikke ret mange ved, gå til Esport. Her kan man få god træning i alle de førende spil. Klubben hedder Copenhagen Esport, og man kan deltage i både træninger, events, LAN og turneringer. Klubben arrangerer også forskellige udflugter. Sidst, men ikke mindst, kan man også møde en hel del andre ligesindede.

Klubben har i alt mere end 100 medlemmer, og foreningen er både sund og social. Har man lyst til at spille computerspil sammen med andre, så er det bare at møde op her og blive en del af klubben. Klubben består også af frivillige ildsjæle, der er engageret i arbejdet.

Hos Copenhagen Esport er der både plads til børn, unge og voksne. Alle kan komme uanset niveau – og der findes med sikkerhed andre, der er på helt samme niveau som en selv. Man kan derfor også træne i klubben, selvom man ikke tidligere har erfaring. Klubben er både glad og stolt over de tilbud, de har.

Få en gratis prøvetræning

Vil man finde ud af, om det er noget for en at træne i klubben, så kan man komme til en helt gratis prøvetræning. Det sker hver eneste fredag fra kl. 17 – 19. Her kan man få en træning i det populære spil CounterStrike. Uanset hvor gammel man er, og hvilket niveau man befinder sig på rent spillemæssigt, så kan man bare møde op her. Man kan på disse fredage også få en god snak med trænerne, og man kan få en fornemmelse af den stemning, der er i klubben. Copenhagen Esport holder til på Nørrebro i nogle skønne lokaler, hvor der er plads til alle.

Vil man nå til nye højder med sin træning, så er det bare at møde op til en prøvetræning. Er man genert, kan man sagtens tage en ven med.