Hvilke spil er mest populære?

Esport byder på et hav af muligheder. Spillene er både mange og detaljerede, og man kan finde et for enhver smag. Men nogle spil er dog alligevel mere populære end andre. Counterstrike er det spil, der er mest populært på verdensplan. De spil, som de fleste er vilde med at konkurrere i, er såkaldte voldelige spil. I nogle af spillene gælder det om at destruere modstanderne, og i andre spil er man en del af en hær, der skal bekæmpe en anden hær. Igen er der spil, hvor man som soldat skal kæmpe mod andre soldater. Der findes også nogle helt særlige genrer, som det er yderst populært at konkurrere i.

De mest populære genrer i Esport

Nogle af de mest populære genrer inden for Esport er som følger:

– Realtime Strategy. Her finder man blandt andet det populære spil Starcraft II.

– Multiplayer online. Det er her spillene Dota 2 og League of Legends, der er blandt de mest populære hos både danske og udenlandske Esport-spillere.

– First person shooters. Her gemmer Counterstrike og Call of Duty sig.

Man kan med interesse kaste blikket på de spændende spil og finde ud af, hvilket et der taler til en. Nogle spillere kan godt lide at veksle mellem de forskellige spil. Det er ikke nogen hemmelighed, at Esport er overbefolket af mænd, men flere og flere kvinder kommer også til.

Esport kræver godt gamingudstyr, og med en PC er der som regel bedre muligheder end med en bærbar. Er man vild med at spille, kan det være fedt at have et gamer-rum. Det kan man indrette på den fedeste vis – og så er det ellers bare at spille, alt det man vil. Der findes andre populære spiltyper end de nævnte – og markedet udvider sig også hele tiden. Vesten og Asien er de lande, der er længst fremme inden for Esport.