I 2022 er Esport større end amerikansk fodbold

Når snakken falder på Esport, så er der mange mennesker der er interesserede i, om det er noget man kan tjene penge på. Det kan man helt bestemt, men det er selvfølgelig ikke det, der bør drive værket. Nogle af de bedste spillere på verdensplan tjener op til flere millioner kroner årligt, og der findes også mange, der rejser verden rundt for at deltage i forskellige turneringer.

Esport er organiserede computerspilskonkurrencer. Man kan sagtens ligestille Esport med almindelige sportsgrene. Forskellen er blot, at her foregår sporten bag en computerskærm. Ligesom i alle andre sportsgrene kan man i Esport også konkurrere på forskellige niveauer. Det gør det muligt for både begyndere og øvede at være med i Esport. Det giver samtidig mulighed for, at man udelukkende kommer til at dyste og konkurrere mod ligesindede.

Vælg de bedste spil

Inden for Esport kan man konkurrere i alverdens spil, og vil man være god, skal man vælge sin favorit. Der findes konkurrencer i alle spil. Fælles for dem alle er, at man naturligvis kan vinde både pengepræmier og andre gode ting. Populariteten i Esport skyldes blandt andet udvalget af gode spil, men naturligvis også, at det er muligt at konkurrere hjemmefra.

Er man professionel, kan man sikre sig selv en fast månedsløn. I hvert fald når man er ansat på et hold. Det er ikke noget, vi endnu har i Danmark, men er man dansker, er der trods alt ingen hindring for at blive ansat på et udenlandsk hold. Man skal blot have talentet, samt ikke mindst erfaringen.

Retter man blikket mod Esport, så finder man også her den sportsgren, der er hurtigst voksende på verdensplan. Det er blevet forudsagt af Goldman Sachs, at Esport i 2022 vil være en større TV-sport end amerikansk fodbold. Og det siger trods alt en del. Man kan derfor med god grund glæde sig til at se, hvad fremtiden bringer inden for dette spændende felt.